WAAR WIJ U MEE VAN DIENST KUNNEN ZIJN

INSTALLATIES

Het installeren van complete elektrische installaties en verlichting in woningen en gebouwen, te weten: verlichting, elektra, licht- en krachtinstallaties, video-intercom systemen, data-netwerken met UTP-bekabeling cat.5e, cat.6/6a, CCTV-camerasystemen met DVR opslag in de Cloud, alarm inbraaksystemen met gecertificeerde partners, brandmeld- en ontruimingsystemen met gecertificeerde partners.

VOOR WIE WE WERKEN

We werken dagelijks voor particulieren en bedrijven. Dit varieert bij particulieren van kopers en bewoners van een eigen woning tot VVE vereniging van eigenaren. Voor bedrijven, instellingen en ondernemers. Dit is met name het aannemersbedrijf, kantoren, scholen, kerken en winkels.

OOK VOOR U!

Van vernieuwen van uw groepenkast tot de complete elektra van uw woning, winkel, kerk of bedrijfspand. De aanleg van uw tuinverlichting, het bijmaken van groepen, lichtpunten, rookmelders en wandcontactdozen tot het vernieuwen van de portiekverlichting van uw VVE.

Kortom:

We verzorgen voor u het gehele traject: van advies, ontwerp, CAD-tekenen, installeren en onderhouden van complete E-installaties moet u bij Kamerling Elektrotechniek zijn!

Een offerte aanvragen

CONTROLE EN ONDERHOUD

Installaties en met name verlichting hebben regematig onderhoud nodig. De controle en onderhoud van (nood-) verlichting in kantoren, kerken en algemene ruimten doen we voor diverse opdrachtgevers in de regio. Dit kan op afroep of op basis van een onderhoudscontract. Het doel is om te zorgen voor een goede en ongestoorde werking van de elektrische installaties

INSPECTIE

Maar ook bestaande installatie dienen regelmatig te worden gekeurd. Dit geld voor woningen, kantoren en bedrijven. Er worden immers gedurende de tijd diverse uitbreidingen uitgevoerd, maar er kunnen ook onderdelen kapot gaan. Die kunnen een gevaar opleveren voor de gebruiker van die installatie.

De periodieke inspecties van bestaande installaties en elektrische machines gebeurd conform NEN3140. Die schrijft ook de herhalingsfrequentie voor, waardoor de veiligheid van de gebruikers gegarandeerd wordt. Ook hierin kunnen we u gericht adviseren en een plan van aanpak en/of offerte op maat opstellen. Vraag ons erom!

TEKENPROGRAMMA AUTOCAD

Het tekenwerk opstellen en de revisie van complete elektrische installaties verzorgen we al jaren met een cad-systeem van Stabiplan. Met dit Stabicad-systeem kunnen we snel en efficient de tekeningen opstellen die nodig zijn bij ontwerp, aanleg en onderhoud van E-installaties.

KEUREN EN OPLEVEREN

Nieuwe installaties dienen te worden gekeurd conform de normen. Dit doen we voor eigen werken maar ook voor derden. Het keuren en opleveren van nieuwe elektrische installaties gebeurd conform NEN1010.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Duurzaam en verantwoord ondernemen is geen doel op zich, maar iets wat je als bedrijf gewoon moet doen. Besparen, minder onderhoudskosten en een laag verbruik zijn doelen die je hiermee kunt bereiken. Hier helpen we u graag mee. Praktische adviezen waar u als ondernemer wat mee kan. Een nieuw lichplan waarmee u bespaard op onderhoud en energiekosten, maar die uw producten of activiteiten op een doelmatige wijze verlicht. Of motoren met gelijkstroomtechniek, waardoor u als VVE de woningen efficient kunt ventileren. Minder waar het kan, meer waar het moet, met oog voor de klant.

KAMERLING E-NNOVATIE

Kamerling E-nnovatie is als een aparte divisie werkzaam binnen Kamerling Elektrotechniek BV als deskundig adviesburo voor het bedrijven en instellingen die willen besparen door duurzaam om te gaan met hun installatie. Zij maken de plannen, wij als Kamerling Elektrotechniek BV verzorgen de deskundige montage. Maak vandaag nog een stap en bel ons om deskundig advies.

INFORMATIE EN ADVIES

Voor informatie en advies in het toepassen van innovatieve producten en verlichting kiest u voor duurzaam en energiebewust bespaart op uw verbruik. Kijk gerust verder op onze website www.e-nnovatie.nl

VOOR INNOVATIE IN UW E-INSTALLATIE

e-nnovatie