ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF sinds 1996

Met een enthousiast team van 7 personen, die dagelijks voor u klaarstaan, waarbij kwaliteit, persoonlijke aanpak, maatwerk en meedenken de belangrijkste drijfveren zijn. Waarbij u als opdrachtgever dus centraal staat!

Opgericht door de Jos Kamerling, die de dagelijkse leiding heeft aan de monteurs, die dagelijks alle voorkomende elektrawerk realiseren bij particulieren, bedrijven en instellingen.

Wat varieert van het vernieuwen van uw groepenkast tot complete E-installaties bij nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Van het bijmaken van een lichtpunt tot het installeren van een compleet nieuw lichtplan in een kantoor- of winkelpand. Maar ook onderhoud, storingen en servicewerk aan installaties en verlichting. Het keuren, inspecteren en met Autocad tekenen en reviseren van installaties in gebouwen. Waar we als klein erkend bedrijf groot in zijn, functioneel en professioneel werken.

ONS BEDRIJF IN 1 MINUUT

WAAROM KAMERLING ELEKTROTECHNIEK?

Door met u mee te denken hebben we een doel!

In het standaard elektra-werk zijn we natuurlijk goed en snel. Maar door met u mee te denken hebben we een doel. Door resultaat gericht te werken besparen we op kosten. Door deskundig te adviseren, slimme oplossingen te gebruiken doen we net dat stapje meer.

Goed luisteren naar de wens van u als opdrachtgever is voor ons normaal. We bieden graag wat u vraagt maar denken actief mee over het gewenste resultaat. Door onze ruime ervaring in deze branche van ruim 20 jaar, grote vakkennis en sterke partners kunnen we u gericht en doelbewust adviseren. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en vele nieuwe mogelijkheden die onze branche biedt. We zijn graag uw partner voor een goed functionerende elektrisch installatie en dus een tevreden klant.

Een tevreden klant, daar gaan we voor, elke dag weer.

WAT WE DOEN

Installaties
ONDERHOUD
KEURINGEN